Zakelijk interieuradvies

Een totaalplan dat aansluit bij jouw visie, bedrijfscultuur en wensen. Wil jij jouw bedrijf een boost geven?

Het pakket bestaat uit:

 • Een telefonisch kennismakingsgesprek
 • Een afspraak bij jou op kantoor (circa 2,5 uur)
 • Een moodboard om de gewenste sfeer te bepalen
 • Een indelingsadvies inclusief toelichting
 • Een kleurenpalet 
 • Een tussenpresentatie om het conceptadvies te bespreken
 • Advies over kleur- en materiaalgebruik met kleurnummers (zoals verf, behang, vloer, raambekleding, karpet, etc.) 
 • Een plattegrond met toelichting over het kleurenplan
 • Een verlichtingsplan
 • Product voorstel met opties voor meubels, accessoires en verlichting (inclusief verkooppunten)
 • Een sfeerimpressie van de ruimte (3D tekening)
 • Het advies ontvang je digitaal en als een A3 boekwerk
 • Presentatie van het advies bij jou op kantoor

€ 45,- per uur (exclusief BTW)

Werkwijze

Kennismaken

We beginnen met een telefonisch kennismakingsgesprek. Je kunt tijdens dit gesprek alvast kort jouw specifieke wensen doorgeven. Ook bespreken we de planning en maken we bij een positieve eerste indruk een afspraak voor bij jou op kantoor. 

Afspraak bij jou op kantoor

Tijdens dit vrijblijvende en kosteloze gesprek bespreken we de wensen en en de mogelijkheden. Jouw bedrijfsvisie, doelgroep en wensen zijn belangrijk om tot een passend advies te komen. Ook bekijken we de ruimte waar het om gaat.

Het ontwerp moet echt het visitekaartje zijn van jouw bedrijf. Ik vind het daarom belangrijk om jouw bedrijf beter te leren kennen. Hoeveel personeel is er in dienst? Wat zijn de leeftijdscategorieën van de medewerkers? Wat is de bedrijfsvisie? Wat is de doelgroep met betrekking tot de klanten?

We bespreken welke kleuren en materialen er passen binnen jouw bedrijfsprofiel en inventariseren of er bepaalde elementen moeten blijven? Of wat je liever niet terugziet in het interieur. Hier houd ik rekening mee bij het advies.

Ook meet ik de ruimte op, zodat ik een indelingsplattegrond kan maken.

Het kennismakingsgesprek bij jou op kantoor wordt vervolgens uitgewerkt in de vorm van een opdrachtbevestiging. Hierin staat wat er tijdens het gesprek is besproken qua wensen, visie, kleuren, budget, etc. Ook staat in deze opdrachtbevestiging wat ik voor jou kan betekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Als je akkoord gaat met de opdrachtbevestiging ga ik aan de slag met het uitwerken van het advies.

Concept en ontwerp

Na akkoord voor het verrichten van verdere werkzaamheden, wordt er een afspraak gemaakt voor het presenteren van het concept ontwerp.

Aan de hand van wat we hebben besproken tijdens het kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met het concept ontwerp. Hierbij houd ik rekening met de functionele wensen en de stijlwensen. Indien nodig wordt het ontwerp bijgesteld. Bij goedkeuring van het concept ontwerp, maak ik een definitief ontwerp.

Uitwerken details

Na de tussenpresentatie ga ik aan de slag met het uitwerken van het definitieve advies en de ideeën.

In een plattegrond geef ik aan welke kleuren op welke muur komen. Tevens ontvang je een overzicht met product voorstellen met opties voor het kleur- en materiaalgebruik (zoals verf, behang, raambekleding, vloer, karpet, etc.) en meubels. Ik geef hierin concrete voorbeelden die bij het geheel passen, inclusief de verkooppunten of linkjes naar de websites. Uiteraard houd ik hier rekening met jouw budget. 

Indien gewenst vraag ik ook offertes op met betrekking tot het schilderwerk, maatwerk, verlichting, etc.

Om een goed beeld te krijgen hoe de ruimte eruit komt te zien, zal ik het advies uitwerken in een 3D tekening. Zo zie je in één oogopslag hoe het totaalplaatje wordt. 

Presentatie advies

Zodra het hele advies af is, maken we een afspraak voor oplevering van het advies. Het advies ontvang je digitaal en als een boekwerk op A3 formaat. Tevens ontvang je de geadviseerde kleur- en materiaalstalen. Tijdens dit gesprek bij jou op kantoor nemen we het advies door en beantwoord ik al je vragen.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.