Vanuit een enorme passie voor interieur, een grote liefde voor mooie warme kleuren en materialen en jeukende handen om voor iedereen een unieke plek te kunnen creëren is het idee van VIBE Interieur Design ontstaan.

Creatieve ideeën bedenken van verbouwing tot inrichting en sfeer maken met de mooiste woonaccessoires is wat ik het liefste doe.

Hi! Mijn naam is Brenda Bekkers. Het gezicht achter VIBE Interieur Design. 

Eind 2020 ben ik gaan ondernemen en voor mezelf begonnen als interieur adviseur voor zowel particulieren als bedrijven. Afkomstig uit een hele andere branche, vond ik het heel spannend om de overstap te maken naar een nieuwe wereld en een nieuwe uitdaging. Maar hoe cliché het ook klinkt, het is de beste beslissing die ik heb kunnen nemen! 

Mijn liefde voor interieur is er altijd al geweest. Vroeger was ik vaak opzoek naar het vinden van een nieuwe favoriete indeling in mijn kamer. De boel eens even flink omgooien vond ik super leuk om te doen. Regelmatig zat er een nieuw behangetje op de muur of pakte ik de kwast voor een likje verf. Het creëren van een warme en persoonlijke sfeer is iets wat ik het allerliefste doe. 

DSC03141
DSC03073

Thuis is een plek waar mooie momenten ontstaan, geluksmomenten die worden gekoesterd. Het is een plek waar je je veilig voelt en waar je jezelf kan zijn. Een warm en sfeervol interieur helpt je om een echt thuisgevoel te creëren.  Het zorgt ervoor dat je beter kan ontspannen en geniet van een unieke plek. Een interieur zegt veel over wie je bent. Het weerspiegelt je persoonlijkheid. 

Wat betekent ‘je thuis voelen’ voor mij? Ik vind het belangrijk dat een woning rust en warmte uitstraalt. Het moet een persoonlijk karakter hebben en voelen als een warm welkom. Mijn thuis is de plek waar ik oplaad na een lange dag werken. Eenheid en sfeer zijn voor mij heel erg belangrijk. Een goede combinatie tussen materialen en kleuren zorgt voor een fijne balans tussen rust en spanning.

Dit gevoel wil ik anderen ook kunnen geven. Of dit nu in huis is, waar je graag tot rust komt. Of op kantoor, waar je wil werken in een inspirerende omgeving. Mensen blij maken en altijd vol enthousiasme op zoek gaan naar de perfecte woon- of werksituatie is mijn passie. 

Laten we kennismaken

Ben jij op zoek naar jouw ideale ’thuis’-gevoel of wil je graag een fijne werkplek creëren? Vind je het lastig om eenheid door te voeren? Of vind je het moeilijk om spannende keuzes te maken? En kan jij wel wat hulp gebruiken? Ik kijk er naar uit om kennis te maken en help je graag! 

Vind je het leuk om meer van mij te zien? Volg me dan op social media! 

Of neem contact op:
Tel: +31 6 38 34 86 61
info@vibeinterieurdesign.nl