AFSTYLING

Je hebt een fijne basis, maar met de juiste styling creëren we pas echt een gezellig, persoonlijk en sfeervol thuis.

Voor wie?

Je hebt een fijne basis, maar mist sfeer, persoonlijkheid en warmte. Je bent er klaar voor om jouw woning de juiste finishing touch te geven, maar komt er zelf niet uit wat je dan moet kopen en hoe je dit leuk kunt stylen. Ik help je graag om jouw interieur af te maken!  

WERKWIJZE

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen, inventariseren we welke huidige accessoires en klein meubilair je graag wilt behouden en bespreken we het budget dat je beschikbaar wilt stellen. 

Met het door jou aangegeven budget gaan wij opzoek naar de leukste accessoires en klein meubilair om van jouw huis een sfeervol geheel te maken.

Op de dag van de afstyling kom ik met alle ingekochte accessoires en benodigdheden de ruimte afstylen. Vanwege mijn ervaring met het inkopen van woonaccessoires, weet ik precies wat jouw interieur als finishing touch nodig heeft. En achteraf kan je zelf bepalen welke woonaccessoires je wilt afnemen.

Inbegrepen:

  • Kennismakingsgesprek op locatie om de ruimte te bekijken en te inventariseren welke accessoires mogen blijven;
  • Bespreken budget voor aanschaf styling;
  • Inkopen klein meubilair, woonaccessoires en wanddecoratie;
  • Afstylen op locatie.

Investering:
vanaf € 495,-*

*deze prijs is gebaseerd op een gemiddelde woon-/eetkamer en hal. Overige ruimtes kunnen in overleg worden meegenomen in de styling
*Prijs is exclusief aankopen woonaccessoires en klein meubilair
*Prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten (€ 0,30 per km) buiten een straal van 15 km vanaf Poeldijk

VOLG @vibe.interieurdesign op instagram