Wil jij de stap maken naar jouw persoonlijke en sfeervolle woongeluk?

Ondek wat ik voor jou kan betekenen

Waarom is een fijn interieur zo belangrijk?

Een fijn huis helpt je balans en rust te vinden in jouw drukke leven. Het is de plek waar je kan ontspannen en opladen. We hebben te maken met werk, kinderen, familie, vrienden, hobby’s, sport en huishouden. Om alle ballen hoog te houden is het simpelweg nodig om een plek te hebben waar jij je zo op je gemak voelt dat je er volledig tot rust kan komen.

Een goed interieurontwerp is niet alleen persoonlijk en origineel, maar ook de basis van een fijne en praktische leefomgeving. We gaan dus niet alleen aan de slag met jouw wensen, maar kijken ook naar jouw leefgewoonten en gezinssamenstelling.

Samen werken we naar een uniek en persoonlijk interieur

Jouw wensen en behoeften zijn het startpunt van een interieur dat bij jou past. Samen doorlopen we de stappen om te komen tot jouw ideale interieur. Met als resultaat dat jij:

  • Een uniek interieur hebt dat volledig aansluit bij jouw wensen;
  • Mogelijkheden ontdekt die je zelf niet ziet;
  • Ontzorgd wordt en hierdoor tijd over houdt (je hebt het al druk genoeg);
  • Rust en ruimte ervaart;
  • Niet meer twijfelt over jouw keuzes;
  • Verzekert bent van een goed bij elkaar passend eindresultaat;
  • Je trots voelt (je huis krijgt een unieke identiteit en laat zien wie je bent).
Summer Marathon Expert - Brenda

ik kan jou helpen!

VIBE Interieur Design staat voor een persoonlijke en betrokken aanpak. Ik vind het ontzettend belangrijk dat er naast een mooi interieur ook een fijne samenwerking tot stand komt en dat jij er volledig op vertrouwt dat ik jou kan helpen om het beste resultaat te bereiken. Een interieur is heel persoonlijk. Ik wil er dan ook alles uithalen om ervoor te zorgen dat er een ontwerp op tafel komt waar jij 100% achter staat. En waar je trots op bent! De ervaring heeft mij geleerd dat het niet alleen gaat om het creëren van een warm, persoonlijk en sfeervol interieur, maar dat een interieur ook aansluit bij jouw wensen en bij jouw leven. Goed kunnen inleven in jouw wensen en aandachtig luisteren staan bij mij dus voorop!

Kenmerken van mijn interieurstijl zijn een chique, luxe en sfeervolle uitstraling, stoere details, warme en natuurlijke materialen, rustige kleurtinten en een vleug van subtiele kleurelementen. De combinatie van de juiste kleuren, vormen en materialen zorgt voor een rustig en sfeervol geheel. Ik zorg dat jouw persoonlijkheid terug te vinden is in het interieur, dat alle kleuren op elkaar zijn afgestemd en dat jij de rust en warmte ervaart die je nodig hebt om weer op te laden.

Mijn missie is om voor jou een interieur te ontwerpen waar je niet op uitgekeken raakt. Dit doe ik door creativiteit en lef toe te voegen, zodat we een warm en uniek thuis kunnen creëren.

Of het nu gaat om een inspiratiesessie waarmee je naderhand zelf aan de slag kunt met alle tips en informatie of het volledig uit handen nemen van het gehele proces, zodat je geen omkijken meer hebt naar het uitzetten van alle lijntjes. Je kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij jouw wensen past.

Ontdek mijn aanbod

Van snel aan de slag tot volledige ontzorging d.m.v. een uitgewerkt advies tot in de puntjes voorzien van realisatie

Summer Marathon Expert - Brenda

Inspiratiesessie

Krijg antwoord op al jouw woonvragen, professionele tips en inspiratie

Interieuradvies uitgebreid

Een uitgebreid pakket om van een huis een thuis te maken

Interieuradvies van A tot Z

Het totaalplaatje voor een tot in de details uitgedacht geheel inclusief realisatie!
+ een leuk cadeau

Ben je enthousiast geworden en wil je samenwerken?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in één van mijn pakketten. Ik help je graag! Misschien heb je nog een aantal vragen of wil je direct een afspraak inplannen? Neem contact met mij op en we bespreken wat ik voor jou kan betekenen!