Wil jij de stap maken naar jouw persoonlijke en sfeervolle woongeluk?

Ondek wat ik voor jou kan betekenen

Waarom is een fijn interieur zo belangrijk?

Een fijn huis helpt je balans en rust te vinden in jouw drukke leven. Het is de plek waar je kan ontspannen en opladen. Waar je herinneringen maakt met je dierbaren. Om alle ballen hoog te houden is het simpelweg nodig om een plek te hebben waar jij je zo op je gemak voelt dat je je er volledig thuis voelt.

Een goed interieurontwerp is niet alleen persoonlijk en origineel, maar ook de basis van een fijne en praktische leefomgeving. Een functionele plek die aansluit bij jouw leven. Het moet aanvoelen als een warm welkom waar je trots op bent! Dus is het tijd om het nu goed aan te pakken! 

Samen werken we naar een uniek en persoonlijk interieur

Iedereen is anders, dus ook elk interieur. Jouw wensen en behoeften zijn het startpunt van een interieur dat bij jou past. Samen doorlopen we het proces om te komen tot jouw persoonlijke woongeluk. Met als resultaat dat jij:

  • Een uniek interieur hebt dat volledig aansluit bij jouw wensen;
  • Mogelijkheden ontdekt die je zelf niet ziet;
  • Ontzorgd wordt en hierdoor tijd over houdt (je hebt het al druk genoeg);
  • Rust en ruimte ervaart;
  • Niet meer twijfelt over jouw keuzes;
  • Jezelf tijd en geld bespaart door te werken vanuit een goed plan;
  • Verzekert bent van een perfect bij elkaar passend eindresultaat;
  • Je trots voelt (je huis krijgt een unieke identiteit en laat zien wie je bent).
DSC02913

ik kan jou helpen!

Bij VIBE Interieur Design staat een persoonlijke en betrokken aanpak voorop. Ik vind het ontzettend belangrijk dat er naast een mooi interieur ook een fijne samenwerking tot stand komt en dat jij er volledig op vertrouwt dat ik jou kan helpen om het beste resultaat te bereiken. Een interieur is heel persoonlijk. Ik wil er dan ook alles uithalen om ervoor te zorgen dat er een ontwerp op tafel komt waar jij 100% achter staat. En waar je trots op bent! 

VIBE Interieur Design staat voor een warme, luxueuze en tijdloze stijl met aandacht voor detail, comfort en functionaliteit. Door het toepassen van unieke indelingen, het gebruik van natuurlijke materialen en verrassende elementen wordt jouw droominterieur gerealiseerd. Ik zorg dat jouw persoonlijkheid terug te vinden is in het interieur, dat alle kleuren op elkaar zijn afgestemd en dat jij de rust en warmte ervaart die je nodig hebt om weer op te laden. 

Ik wil voor jou een interieur ontwerpen waar je niet op uitgekeken raakt. Dit doe ik door creativiteit en lef toe te voegen, zodat we een warm en uniek thuis kunnen creëren. Ik denk in mogelijkheden en ga voor een interieur passend bij jouw wensen en persoonlijkheid, maar wel een beetje uit je comfortzone!

Of je nu zelf snel aan de slag wilt met een beetje hulp en inspiratie of de volledige realisatie van een interieurplan uit handen wilt geven zodat je geen omkijken meer hebt naar het uitzetten van alle lijntjes. Je kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit. 

Ontdek HET aanbod

Pakket 1 | Live advies

Snel zelf aan de slag d.m.v. een brainstormsessie aan huis

Pakket 2 | Interieuradvies

Hulp bij een interieurplan, maar zelf aan de slag met de uitvoering

Pakket 3 | Interieuradvies exclusief

Volledig ontzorgd worden d.m.v. een gedetailleerd advies inclusief hulp bij het realiseren van de uitvoering en afstyling
+ een leuk cadeau

Pakket 4 | Afstyling

De basis van jouw interieur is goed, maar de finishing touch mist nog

 

Pakket 5 | Bouwbegeleiding

Je wilt naast interieuradvies ook hulp bij de uitvoering van het ontwerp

Ben je enthousiast geworden en wil je samenwerken?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in één van mijn pakketten. Ik help je graag! Misschien heb je nog een aantal vragen of wil je direct een afspraak inplannen? Neem contact met mij op en we bespreken wat ik voor jou kan betekenen! 

VOLG @vibe.interieurdesign op instagram