Live advies

Perfect om zelf snel aan de slag te gaan met de uitvoering naar aanleiding van mijn hulp en advies op locatie

Voor wie?

Je wilt je huis een opfrisbeurt geven en wilt op weg geholpen worden met een plan. Je vindt het lastig om kleuren en materialen te matchen en mooie combinaties te maken. Je zoekt antwoord op een aantal vragen over bijvoorbeeld de indeling of je bent opzoek naar inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe interieur. Je kunt makkelijk beslissingen nemen aan de hand van een kleur- en materialenplan en je bent goed in visualiseren hoe bepaalde keuzes doorgevoerd worden in jouw interieur. Je bent op zoek naar een duwtje in de goede richting, maar wilt zelf graag meedenken. Dan is dit pakket voor jou!

WERKWIJZE

Voorafgaand aan de afspraak ontvang ik graag jouw vragen en knelpunten samen met foto’s van de huidige situatie op de mail. Naar aanleiding van het door jou ingevulde intakeformulier zal ik alle benodigde stalen verzamelen ter voorbereiding op de afspraak.

Ik kom bij je thuis en geef antwoord op al je vragen. In twee uur help ik je op weg met het samenstellen van een kleur- en materialenplan en geef ik je tips en advies. We bespreken direct de opties en maken samen keuzes, zodat je vervolgens snel aan de slag kunt om er een sfeervol geheel van te maken. 

Je krijgt een uniek kijkje in speciaal voor jou geselecteerde woonaccessoires.  Tijdens de afspraak zal ik enkele accessoires uit de webshop meenemen die aansluiten bij de keuzes die gemaakt zijn. Zodoende kan je meteen zien welke combinaties passend zijn bij de rest van de gemaakte keuzes.

Achteraf ontvang je een digitale uitwerking van de punten die zijn besproken (inclusief verwijzingen naar kleurnummers en linkjes naar de geadviseerde meubels en accessoires) en geef ik je aanvullende tips. Ook kan je gebruikmaken van mijn contacten voor de uitvoering.

Per post ontvang je (waar mogelijk) de stalen die tijdens het advies zijn gekozen.

Inbegrepen:

  • Persoonlijk advies bij jou thuis waarin we samen gaan brainstormen over jouw interieur (maximaal 2 uur);
  • Gelegenheid om al je woonvragen te stellen waar je direct antwoord op krijgt;
  • Professionele tips, informatie en een kleur- en materialenplan dat direct op tafel komt;
  • Advies over bijvoorbeeld de indeling, kleur- en materiaalgebruik (zoals verf, behang, raambekleding, vloer, meubels, vloerkleed, etc) en styling;
  • Inspiratie aan de hand van de meegenomen stalen;
  • Een uniek kijkje in de speciaal voor jou geselecteerde woonaccessoires uit de webshop;
  • Uitgebreide digitale uitwerking van de besproken punten, inclusief linkjes naar websites;
  • Jouw persoonlijke stalenmap per post. 

Investering:
€ 595,-*

*Afhankelijk van jouw woonvragen kan er een extra uur worden ingepland (€ 75,-)
*Prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten (€ 0,30 per km) buiten een straal van 15 km vanaf Poeldijk

VOLG @vibe.interieurdesign op instagram