Styling advies

Heb je al een goede basis, maar mis je nog sfeer en aankleding in jouw woning? Met dit pakket is jouw woning helemaal af.

Het pakket bestaat uit:

  • Een telefonisch kennismakingsgesprek
  • Een afspraak bij jou thuis (circa 1,5 uur)
  • Gelegenheid tot stellen van al jouw vragen m.b.t. accessoires en afwerking
  • Een moodboard met inspiratie beeldmateriaal
  • Tips over kleur- en materiaalgebruik in accessoires
  • Product voorstel met opties voor accessoires (inclusief verkooppunten)
  • Het advies ontvang je digitaal
  • Optioneel: producten aanschaffen en afstylen       (€ 95,-)

€ 195,- inclusief BTW (per ruimte)

Werkwijze

Kennismaken

We beginnen met een telefonisch kennismakingsgesprek. Je kunt tijdens dit gesprek alvast kort jouw specifieke wensen doorgeven. Bij een positieve eerste indruk maken we een afspraak voor bij jou thuis. 

Graag ontvang ik van te voren alvast foto’s van jouw interieur.

Afspraak bij jou thuis

Tijdens dit vrijblijvende en kosteloze gesprek bespreken we de wensen en en de mogelijkheden. Ook bekijken we de ruimte waar het om gaat.

Een interieur is erg persoonlijk en moet dus helemaal bij jou passen. Ook de accessoires in jouw interieur. We bespreken daarom welke kleuren en materialen jouw aanspreken en inventariseren of er bepaalde accessoires moeten blijven? Of wat je liever niet terugziet in je interieur. Hier houd ik rekening mee bij het advies.

Het kennismakingsgesprek bij jou thuis wordt vervolgens uitgewerkt in de vorm van een opdrachtbevestiging. Hierin staat wat er tijdens het gesprek is besproken qua wensen, woonstijl, kleuren, budget, etc. Ook staat in deze opdrachtbevestiging wat ik voor jou kan betekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Als je akkoord gaat met de opdrachtbevestiging ga ik aan de slag met het uitwerken van het advies.

Inspiratie beeldmateriaal

Aan de hand van wat we hebben besproken tijdens het kennismakingsgesprek bij jou thuis ontvang je een moodboard met inspiratie beeldmateriaal. Het moodboard geeft weer wat voor soort accessoires in het interieur passen en welke sfeer daarmee wordt bereikt. 

Ik zal de wensen vertalen naar een stylingadvies dat helemaal bij jou past. Ik maak een keuze in de basiskleuren en de accentkleuren die gebruikt worden. 

Tevens geef ik je tips over het kleur- en materiaalgebruik in accessoires.

Product voorstel

In een productoverzicht geef ik concrete voorbeelden van accessoires in de juiste kleuren en materialen en vind je de verkooppunten of linkjes naar de websites. Uiteraard houd ik hier rekening met jouw budget. 

Het is ook een mogelijkheid dat ik de accessoires voor je aanschaf en de ruimte kom afstylen, zodat ik jou alles uit handen neem en zorg voor een mooi eindresultaat.

Presentatie advies

Zodra het advies af is, maken we een afspraak zodat ik het advies bij jou thuis kom toelichten. Tijdens dit gesprek nemen we het advies samen door en beantwoord ik al je vragen. Je ontvangt het advies vervolgens digitaal en op papier.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.