Interieuradvies uitgebreid

Een uniek en persoonlijk interieur begint met een goed ontwerp. Daarmee creëer je de basis voor jarenlang woonplezier. Of het nu gaat om het opfrissen van jouw bestaande woning of een verhuizing of verbouwing, samen werken we naar een nieuw en sfeervol interieur toe. Ik help je in 6 stappen op weg.

Werkwijze

1. Kennismaken

Voorafgaand aan de kennismaking ontvang je een intakeformulier. Hierop staan een aantal gerichte vragen die ervoor zorgen dat jij een helder beeld krijgt van jouw wensen en voorkeur voor stijl en sfeer. Dit formulier nemen we gezamenlijk door tijdens het intakegesprek.

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bij jou thuis (maximaal 2 uur) gaan we dieper in op jouw wensen en bekijken we wat ik voor jou kan betekenen. Een interieur is erg persoonlijk en moet dus ook helemaal bij jou passen. Ik vind het daarom belangrijk om jou beter te leren kennen. Wat doe je graag thuis? Wat vind je belangrijk aan een interieur? Wat is de gezinssituatie?

We bespreken welke kleuren en materialen jou aanspreken en inventariseren of er bepaalde meubels, accessoires of andere elementen moeten blijven? Of wat je liever niet terugziet in je interieur. Hier houd ik rekening mee bij het uitwerken van het advies.

Belangrijk is dat we een klik hebben en dat je het contact als prettig ervaart. Bij een goede klik vanuit beide kanten, meet ik de ruimte in om het advies verder te kunnen uitwerken.

2. Indelingsadvies en moodboard

Nadat je mij het vertrouwen hebt gegeven om voor jou aan de slag te gaan, start ik met het maken van de indelingsvoorstellen en het bepalen van de gewenste sfeer door middel van een moodboard. Een goed interieurontwerp begint bij de basis, de indeling. De uitwerking en toelichting ontvang je per mail. Samen bepalen we welke indeling de basis vormt voor de verdere uitwerking van het interieurontwerp.

Summer Marathon Expert - Brenda
Summer Marathon Expert - Brenda

3. Interieurontwerp

Zodra ik de gekozen indeling heb ontvangen, werk ik het persoonlijke interieurontwerp verder uit. Ik zal de wensen vertalen naar een interieur dat helemaal bij jou past.

Je ontvangt een plattegrond met de gekozen indeling en toelichting, een moodboard, een kleurenplan, advies voor kleur- en materiaalgebruik met kleurnummers, een plattegrond met toelichting over het kleurenplan, een verlichtingsadvies, een overzicht met meubelvoorstellen (inclusief verkooppunten) en ik werk het ontwerp uit met 3D visualisaties. Het ontwerp kan worden uitgebreid met een elektraplan en/of maatwerktekeningen.  

4. Presentatie advies

Zodra het interieurontwerp af is, kom ik bij jou thuis langs voor de oplevering van het ontwerp. Ik kom het ontwerp presenteren en de gemaakte keuzes toelichten. Stap voor stap bespreken we het plan aan de hand van de (waar mogelijk) meegenomen materialen. Doordat het plan tot in de details is uitgewerkt, kan je dit direct uitvoeren.

5. Wijzigingen toepassen

Toch nog niet helemaal alles naar wens? Indien je wijzigingen wenst aan te brengen, zal ik deze naar aanleiding van de presentatie doorvoeren. Vervolgens zorg ik dat jouw persoonlijke interieurbox zo snel mogelijk bij jou bezorgd wordt.

Je ontvangt het interieurontwerp digitaal en als geprinte versie. Tevens ontvang je (waar mogelijk) de geadviseerde kleur- en materiaalstalen.

6. Aan de slag!

Je hebt jouw persoonlijke interieurbox ontvangen, nu kan je zelf aan de slag met de uitvoering. Je hebt alle handvatten tot je beschikking om jouw persoonlijke en sfeervolle interieur te maken.

Inbegrepen:

 • Ontvangst van een intakeformulier met vragen om jouw woonwensen te bepalen, voorafgaand aan het intakegesprek;
 • Een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis (maximaal 2 uur);
 • Een 2D indelingsadvies met maximaal 2 voorstellen, inclusief toelichting en maatvoering;
 • Een moodboard om de gewenste sfeer te bepalen;
 • Een kleurenplan;
 • Advies over kleur- en materiaalgebruik met kleurnummers (zoals verf, behang, vloer, raambekleding, vloerkleed, etc.);
 • Een plattegrond met toelichting over het kleurenplan;
 • Een verlichtingsadvies;
 • Een overzicht met meubelvoorstellen met opties voor meubels, verlichting en accessoires (inclusief verkooppunten en eventueel stylistenkorting);
 • Een sfeerimpressie van de ruimte (3D visualisatie);
 • Presentatie van het advies bij jou thuis;
 • Mogelijkheid tot doorvoeren van wijzigingen (één aanpassingsronde);
 • Digitale uitwerking en ontvangst persoonlijke interieurbox voorzien van geprinte versie van het advies en stalen.

Uitbreidingsmogelijkheden:

 • Een elektraplan;
 • Uitwerking van maatwerktekeningen.

Investering:
€ 1.995,-*

*deze prijs is gebaseerd op een gemiddelde woon-/eetkamer, keuken en hal. Overige ruimtes kunnen in overleg worden meegenomen in het advies